aczkolwiek dogadac sie z PokeManem i w razie wypadku postawic na domenie jakiegos prostego bloga/darmowa witryne + link do discorda? mysle ze nie byloby tak duzego problemu
Noo, Tia404 nawet tuaj jest zerowa aktywność, a na DC jednak nie trzeba opłacać serwera czy domeny. No chyba, że wyłącznie jako przekorowanie na DC.
Domena do PokeMan (Sprawdziłem stare PW ), a serwer należy do znajomego lecz ostatni raz kontaktowałem się z nim kilka lat temu. Także nie wiem czy dalej ma ten numer telefonu co kiedyś.
No, wiecznie działać nie będzie. Sam widzisz, że kilka elementów już nie działa albo się sypie. Zreszta domena nie należy do mnie od kilku lat, a serwer w sumie też nie.
Jaki błąd? Ja mam samą pustą stronę. No i niestety, ale obecny CMS juz jest dośc stary i będzie się sypać, a ja poświęcać czasu na przenosiny strony na nowszą wersję nie widzę no sensu.
Witam fanów GF, tak sobie pomyślałem i chodzi to już za mną od jakiegoś czasu z racji że nie zanosi się na kontynuację 4tego sezonu to czemu by nie zrobić małego konkursu z nagrodami? np. koszulką, smyczą do kluczy lub kubek z logiem GF. Konkurs polegałby na tym że osoba która napisze najlepszy scenariusz jak według niej miałby się zakończyć czwarty sezon Galactik Football. Scenariusz który zdobędzie najwięcej głosów wygrywa. Myślę że są i tacy co już może się pogodzili że kontynuacja nie powstanie ale na pewno jest też grono którzy nadal wierzą ze może kiedyś coś z tego będzie, osobiście należę do tej drugiej grupy I jeżeli mogę się z wami tu podzielić moimi przemyśleniemi to uważam że problemem nie są tu do końca pieniądze choć może jest w tym ziarno prawdy, aczkolwiek uważam to absurd bo gdyby chcieli kolejnego sezonu to by na pewno powstało mogliby z organizować zbiórkę pieniędzy. Mają fanów na całym świecie a założę się że każdy by coś od siebie dorzucił, myślę że chodzi tu bardziej o stacje telewizyjną o której była już wcześniej mowa czy widownie no czasy się zmieniły od ostatniego sezonu. Bądźmy szczerzy teraz na kanałach dla dzieciaków lecą same badziewia telewizja traci na wartości i każdy ma praktycznie dostęp do Internetu, są kanały mainstrimowe jak Youtube czy Netfilx dlatego nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie idą w tym kierunku? myślę ze Netflix byłby lepszym rozwiązaniem niż youtube. Sam nie wiem dlaczego moim zdaniem po prostu z youtubiem by to nie przeszło. Wcześniej nawet wspomniałem o tym że mogli by mieć własną stronę, gdzie każdy mógłby wpłacać kasę za odcinek ale zapewne znaleźli by się i tacy co z hakują no i z kasy nici. Ach.. No nic trochę się rozpisałem. Dajcie znać co myślicie o konkursie.
Pozdrawiam,
spider_piotr
Edytowany przez spider_piotr dnia 01/07/2019 00:47