Kto jest najlepszy?
|
BrimSimbra |
Dodano 02/02/2012 18:48
|
Młodzież
|
Oto moja klasyfikacja:
1.D'Jok - ideał techniczny zawodnika. Doskonały napastnik, wysoki, dobrze grający głową, pomysłowy z niekonwencjonalnymi zagraniami. A przede wszystkim BRAMKOSTRZELNY. Może ma trochę problemy z psychiką, ale np. w wiek 30 lat gdy nie będzie mu już uderzać "woda sodowa" może być "lepszą wersją" Warrena i Luura razem wziętych.
2.Sinedd - dlaczego według mnie jest gorszy od D'Joka? Chyba tylko dlatego, że przez większość czasu nie był w tak dobrym klubie jak kolega wyżej (mowa o Snow Kidsach). Shadowsi byli dobrzy, ale nie tworzyli takiego teamu jak SK. Za bardzo byli uzależnieni od Sinedda, co wg mnie nie do końca dobrze na niego wpływało, ta odpowiedzialność.
3.Warren - legenda GF. Tylko D'Jok i Sinedd potrafili go zdetronizować. Choć i tak nie do końca. W końcu podczas kariery napastników SK i Shadows Warren i tak był wielki. I sądzę, że pozostał wspaniały do końca kariery. Dlaczego Lightnings nie osiągnęli w czasach triumfu SK żadnych sukcesów? Głównie dlatego, że tak jak Shadowsi byli uzależnieni od swojego kluczowego zawodnika - w tym wypadku Warrena.
4.Luur - dlaczego gorszy od Warrena? Chyba tylko dlatego, że mniej osiągnął. I tak doskonała technika, drybling i agresja w dobrym tego słowa znaczeniu. I przede wszyskim GRA FAIR PLAY.
5.Rocket - również wielki zawodnik, ale moim skromnym zdaniem mniej przebojowy i bardziej przewidywalny od D'Joka. Ale szanuję go za technikę, drybling i na prawdę kapitalnego motywatora drużyny. Świetny kapitan, najlepszy wg mnie ze wszystkich w GF, chyba jako przywódca jeszcze lepszy od Warrena.
To moja trochę przydługa klasyfikacja
W co wierzymy? Że na świecie jest jeszcze dobro.
|
|
|
|
labedz97 |
Dodano 02/02/2012 21:39
|
Pomocnik
|
Cytat kuba10000 napisał(a):
Oto moja klasyfikacja:
1.D'Jok - ideał techniczny zawodnika. Doskonały napastnik, wysoki, dobrze grający głową, pomysłowy z niekonwencjonalnymi zagraniami. A przede wszystkim BRAMKOSTRZELNY. Może ma trochę problemy z psychiką, ale np. w wiek 30 lat gdy nie będzie mu już uderzać "woda sodowa" może być "lepszą wersją" Warrena i Luura razem wziętych.
2.Sinedd - dlaczego według mnie jest gorszy od D'Joka? Chyba tylko dlatego, że przez większość czasu nie był w tak dobrym klubie jak kolega wyżej (mowa o Snow Kidsach). Shadowsi byli dobrzy, ale nie tworzyli takiego teamu jak SK. Za bardzo byli uzależnieni od Sinedda, co wg mnie nie do końca dobrze na niego wpływało, ta odpowiedzialność.
3.Warren - legenda GF. Tylko D'Jok i Sinedd potrafili go zdetronizować. Choć i tak nie do końca. W końcu podczas kariery napastników SK i Shadows Warren i tak był wielki. I sądzę, że pozostał wspaniały do końca kariery. Dlaczego Lightnings nie osiągnęli w czasach triumfu SK żadnych sukcesów? Głównie dlatego, że tak jak Shadowsi byli uzależnieni od swojego kluczowego zawodnika - w tym wypadku Warrena.
4.Luur - dlaczego gorszy od Warrena? Chyba tylko dlatego, że mniej osiągnął. I tak doskonała technika, drybling i agresja w dobrym tego słowa znaczeniu. I przede wszyskim GRA FAIR PLAY.
5.Rocket - również wielki zawodnik, ale moim skromnym zdaniem mniej przebojowy i bardziej przewidywalny od D'Joka. Ale szanuję go za technikę, drybling i na prawdę kapitalnego motywatora drużyny. Świetny kapitan, najlepszy wg mnie ze wszystkich w GF, chyba jako przywódca jeszcze lepszy od Warrena.
Zgadzam się z tobą w 100%. Moim zdaniem nie ma lepszych od nich, no może jeszcze Luur i Rocket powinni tu być
Edytowany przez labedz97 dnia 03/02/2012 11:57
|
|
|
|
Siwy15 |
Dodano 03/02/2012 07:51
|
Młodzież
|
Siemano zauważyłem że w finale drugiego sezonu Rocket nie ma opaski na włosach w holoTV,a na stadionie jej jeszcze nie ściągną i chyba jest pomyłka z golami w półfinale pierwszego sezonu.Policzcie bo wydaje mi się że SK strzelili o 1 więcej goli niż to było na tabeli wyników.
Pozdro Siwy15 :D
EDIT:SRY nie ten temat pomyłka miało to iść do Galactik Football-ciekawostki jeszcze raz przepraszam za błąd
Awatar i sygna by Wika (thx )
[img]http://img2
|
|
|
|
Cooker |
Dodano 26/03/2012 21:41
|
Zasłużony
|
Nie można ot tak wytypować najlepszą postać
- Micro Ice - najlepsze poczucie humoru
- Kernor - sieje największy postrach
- Luur, Warren - ulubieniec tłumów
- Tia - jedna z najlepszych osobowości
no i chyba można by tu dopisać parę postaci. |
|
|
|
agataS |
Dodano 22/04/2012 19:38
|
Noworodek
|
moim zdaniem najlepszym graczem jest Tia poniewaz ma często dobre pomysły a najbarddziej w 3 sezonie . D'jok tez jest dobrym no i microice ;D |
|
|
|
kamilw456 |
Dodano 22/04/2012 20:39
|
Młodzież
|
Najlepszy jest D'jok bo 2 w Snow-Kids odkrył oddech wspaniale gra bardzo duża technika i świetnie wykorzystuje oddech szkoda że odszedł do drużyny Paradissi. |
|
|
|
konradmistrz |
Dodano 01/05/2012 20:35
|
Bramkarz
|
Moim zdaniem najlepszy jest Rocket - świetny kapitan, dobrze wyszkolony technicznie i dość bramkostrzelny. |
|
|
|
Djok009 |
Dodano 01/05/2012 20:57
|
Bramkarz
|
Moim zdaniem najlepszy jest D'Jok pod względem technicznym. Ma świetnego cela. Oczywiście bardzo często odbija mu woda sodowa, ale muszę przyznać, że i tak ma wielki talent. Kolejna sprawa. Bardzo dobrze drybluje. Najbardziej jednak w pamięć zapadł mi jego strzał w pojedynku strzelców w 2 sezonie. Jest naprawdę świetnym zawodnikiem.
|
|
|
|
Inna |
Dodano 01/05/2012 21:45
|
Miss GFCenter
|
Dla każdego najlepszy jest inny, dla mnie najlepsza jest Mei. Mei i już! |
|
|
|
Baart |
Dodano 01/05/2012 22:50
|
Noworodek
|
U mnie klasyfikacja piłkarzy wyglądałaby tak:
1.Micro Ice -Świetny drybler,wspaniałe strzały,dobrze rozumie się z innymi graczami,do tego dusza towarzystwa.Jest po prostu numerem 1
2.Rocket-Serce i Mózg drużyny SK,kolejny świetny drybler,wspaniałe wykonania rzutów wolnych,potrafi także zmotywować drużynę nawet w najgorszych sytuacjach.
3.Luur-Podoba mi się jego agresywna gra.Napastnik idealny-Bramkostrzelny,świetne użycie fluxa,oraz szybkość.
[img]http://desmond.imageshack.us/Himg21/scaled.php?server=21&filename=sygnatura3f.png&res=landing[/img]
|
|
|
|
Invicta |
Dodano 08/07/2012 16:47
|
Bramkarz
|
Cóż, D'Jok jest dobry, ale (jeśli ktoś oglądał uważnie pierwszy odcinek 2 sezonu), to powinien zauważyć, że to Rocket jest najlepszy. To on dostał zaproszenie do udziału w meczu gwiazd (gdzie mieli być tylko najlepsi zawodnicy), a D'Jok tylko go zastąpił. Gdyby Rocket nie uciekł, to on by grał. To samo w trzecim sezonie w pierwszym meczu Paradisia - Snow Kids. Rocket pierwszy strzelił bramkę Paradisi i gdyby nie jego problemy zdrowotne jestem pewna, że SK pokonaliby przeciwników w pięknym stylu. Jednak nie jest w moich oczach ideałem przez to, że jest bardzo skłonny do ucieczek. Jednak mimo to najlepszy jest Rocket i nie piszę tego, bo go lubię. Po prostu stwierdzam fakty ;p Na drugim miejscu według mnie powinien znaleźć się Sinedd. To też świetny gracz i uważam, że należy go docenić. Co prawda na początku brzydko faulował i to mi się nie podobało, ale w trzecim sezonie poprawił się i to sprawiło, że jest teraz u mnie na 2st place ;p Natomiast na trzecim miejscu znajduje się u mnie D'Jok. Może gdyby sodówka zbyt nie uderzała mu do głowy (przepraszam, ale niestety takiego szczegółu ominąć nie mogę) miałby u mnie wyższe miejsce, ale niestety.
A z dziewczyn najlepsze sÄ… Tia i Mei :3
|
|
|
|
galactik football rocket |
Dodano 08/07/2012 21:59
|
Noworodek
|
Rocket jest najlepszy według mnie , kapitan Snow Kids był bratankiem Aarcha i potem treneram zaproszony na mecz gwiazd.Gwiazda pucharu i Netherball!!!!!!!!!
Aarch Timicz10
|
|
|
|
marek123321q |
Dodano 09/07/2012 10:44
|
Młodzież
|
według mnie najlepszym graczem jest D,jok bardzo dobrze gra . Po D,joku jest Lurr też gra bardzo dobrze.
Ana 3 miejscu jest Sined dobrze gra gdyby tylko podawał
http://galactikfootballcenter.pl/images/articles/gfcenteruserbar-24.png
|
|
|
|
D Jok 69 |
Dodano 09/07/2012 13:22
|
Bramkarz
|
Według mnie najlepszy jest D' Jok. Bardzo dobrze wyszkolony technicznie, swietnie gra w powietrzu . W Paradisi mozna powiedziec, że on sam wygrywal mecze z takimi druzynami jak ( Lighthings, Snow Kids) |
|
|
|
Snowkus |
Dodano 10/09/2012 20:01
|
Bramkarz
|
Warren nasz kochany niebieski rycerz. Waleczny i uprzejmy. Potrafi pogodzić się z porażką i jest bardzo szlachetny. Gra fair play. Strzela piękne bramki i mówicie co chcecie on dla mnie jest najlepszy w galaktyce :) Mój idol :P
Micro-Ice: Taa, jasne. A ja się nazywam Marysia. Mam trójkę dzieci, psa i uwielbiam rozwiązywać krzyżówki.
http://galactikfootballmojswiat.blog.pl/ Polecam
|
|
|
|
kibicpirates |
Dodano 10/09/2012 21:47
|
Noworodek
|
A dla mnie najlepszy jest Stevens. Dlaczego? Otóż dlatego, że bez fluxa robi to do czego inni gracze potrzebują fluxa.
Troszkę krótka wypowiedź staraj się pisać więcej.
Neu.
Edytowany przez Neutralna dnia 11/09/2012 14:44
|
|
|
|
Mungo |
Dodano 18/12/2012 18:10
|
Pomocnik
|
1 i chyba wszyscy mnie zrozumią on jest najlepszy choć chwile zastanawiałem się nad 5 |
|
|
|
Anakin |
Dodano 18/12/2012 19:10
|
Bramkarz
|
Cytat labedz97 napisał(a):
Cytat kuba10000 napisał(a):
Oto moja klasyfikacja:
Zgadzam się z tobą w 100%. Moim zdaniem nie ma lepszych od nich, no może jeszcze Luur i Rocket powinni tu być
Dopisuje siÄ™ pod to
Dziękuję Wice, za pomoc przy renderach,
Dziękuję Warchiemu, za koleżeństwo,
Dziękuję Ci Barku, za dobre rady
|
|
|
|
Micro-Ice-3 |
Dodano 30/08/2013 13:27
|
Pedobear
Cpt. Suchar
Gaduła
Najlepsza sygnatura
|
"Kto jest najlepszy?" - ale pod jakim względem?
Biorąc pod uwagę wszystko, od góry do dołu, od gry do charakteru itd, stwierdzam iż Micro-Ice! Któż by inny?
[center][i] Warchi08[color=#666699] | genialny twórca powyższej sygnatury[/col
|
|
|
|
_Sinedd_ |
Dodano 30/06/2015 13:56
|
Noworodek
|
Sinedd-szybki, doskonały w dryblingu i niezwykle skuteczny słowem napastnik kompletny. Posiada potężnego fluksa i bardzo ofensywnego oraz olbrzymi talent co czyni go najlepszym napastnikiem jego charakter plus Smog to prawdziwa mieszanka wybuchowa. Do jego plusów zalicza się także ambicja i silny charakter
Dlaczego jest lepszy od D'Joka?
Obaj zawodnicy są podobni w niektórych elementach gry, ale ogólnie mają inny styl gry równie dobry. Obaj doskonale używają swojego fluxa, tajną bronią Sinedda jest umiejętność teleportacji a D'Joka podkręcony strzał, Słabością Sinedda jest to że Smog mu szkodzi a D'Joka woda sodowa, Obaj są wyjątkowo bramkostrzelni. Sinedd jest lepszy z jednego powodu potrafi wziąć ciężar gry na swoje barki a D'Jok potrzebuje wsparcia od kolegów.
Dlaczego jest lepszy od Luura?
Luur to piłkarz grający bardzo efektownie, ale nie jest wcale taki dobry w meczu Shadows vs Xsenons Sinedd strzelił 3 bramki a Luur 1 Sinedd wygrywał pojedynki z Luurem i grał po prostu lepiej. Xsenons wygrali tylko dlatego że Sineddowi zaczął szkodzić Smog co tylko potwierdza że lepszy jest Sinedd.
Dlaczego jest lepszy od Warrena?
Warren świetny piłkarz ale widać po nim że najlepsze lata ma za sobą Sinedd jest młodszy bardziej dynamiczny i głodny sukcesów i mimo że Warren wciąż należy do ścisłej czołówki wśród graczy Galactik Football to nie dorówuje Sineddowi.
Dlaczego jest lepszy od Rocketa?
Rocket to więcej niż piłkarz kompletny to duch drużyny i to jakiej w końcu drużyna, która zdobyła trzy puchary. Rocket to zdecydowanie najlepszy piłkarz tej drużyny. Szybki, dynamiczny, silny fizycznie i psychicznie ma doskonałe podanie z którego często korzysta D'Jok mimo że gra na pomocy strzela dużo bramek, świetnie wykonuje rzuty wolne, posiada doskonałą technikę i drybling jest wręcz wymarzonym kapitanem jego zalety można by tak wymieniać bez końca. Sinedd jest lepszy dlatego że Rocketa spotkał rezonans i utracił większość swoich walorów i nie grał już aż tak dobrze jak Sinedd.
Co do reszty zawodników Galactik Football chyba nie musze pisać dlaczego Sinedd jest lepszy.Bo chyba nikt nie ma wątpliwości że Sinedd gra lepiej:
-od reszty Snow Kids
-Nikki 4
-Woo Wambuu
-Kernor
-Akamooka
-Stevensa |
|
|