|
Sinedd i Tia
|
| Galactikowa |
Dodano 17/10/2011 19:31
|

Napastnik

|
Cytat Scarlett napisał/a:
Ta para by nie miała najmniejszego sensu 
po pierwsze obydwoje są w udanych związkach , a co najważniejsze mają zupełnie odmienne charaktery, a to raczej dobrze nie wróży, nie pasują za nic  ja zdecydowanie wolę zestaw: Tia x Rocket, Mei x Sinedd. ;>
No , widzisz tak jak przed 2 latami jak się zapytałam , na pewnym forum o gf co powiecie o takiej parze jak Mei i Sinned pewna osoba odpowiedziała to samo . Nic nigdy nie wiadomo , Tia może postąpić tak samo Jak Mei ... Kto by przewidział taki zwrot wrażeń no nie ? Kochała D'joka a Tu Hopla Sinned i ona ! Takie same reakcje były ... xD
|
| |
|
|
| Mei427 |
Dodano 17/10/2011 19:34
|

Młodzież

|
Cytat galactikforeverx3 napisał/a:
[quote] Scarlett napisał/a:
po pierwsze obydwoje są w udanych związkach , a co najważniejsze mają zupełnie odmienne charaktery, a to raczej dobrze nie wróży, nie pasują za nic  ja zdecydowanie wolę zestaw: Tia x Rocket, Mei x Sinedd. ;>
No , widzisz tak jak przed 2 latami jak się zapytałam , na pewnym forum o gf co powiecie o takiej parze jak Mei i Sinned pewna osoba odpowiedziała to samo . Nic nigdy nie wiadomo , Tia może postąpić tak samo Jak Mei ... Kto by przewidział taki zwrot wrażeń no nie ? Kochała D'joka a Tu Hopla Sinned i ona ! Takie same reakcje były ... xD[/quote
Tego nikt nie wie , : D
Skąd mozesz to wiedzieć . ?
Moze porzuci Rocketa ?
Nigdy nic nie wiadomo .
Tak samo było z Mei i D"jokiem . < 3 |
| |
|
|
| Scarlett |
Dodano 17/10/2011 19:37
|

Młodzież

|
No , widzisz tak jak przed 2 latami jak się zapytałam , na pewnym forum o gf co powiecie o takiej parze jak Mei i Sinned pewna osoba odpowiedziała to samo  . Nic nigdy nie wiadomo , Tia może postąpić tak samo Jak Mei ... Kto by przewidział taki zwrot wrażeń no nie ? Kochała D'joka a Tu Hopla Sinned i ona ! Takie same reakcje były ... xD
No w sumie racja, ale jeśli się głębiej temu przyjrzeć to Mei i Sinedd mają wiele wspólnych cech, a Tia i Sinedd to zupełnie dwie inne bajki. Myślę, że jest dobrze tak jak jest  |
| |
|
|
| Rion |
Dodano 17/10/2011 19:37
|

Zasłużony

|
No , widzisz tak jak przed 2 latami jak się zapytałam , na pewnym forum o gf co powiecie o takiej parze jak Mei i Sinned pewna osoba odpowiedziała to samo  . Nic nigdy nie wiadomo , Tia może postąpić tak samo Jak Mei ... Kto by przewidział taki zwrot wrażeń no nie ? Kochała D'joka a Tu Hopla Sinned i ona ! Takie same reakcje były ... xD
Pamiętaj, że Tia to nie Mei. Zresztą para D'Jok and Mei miała wiele małych co prawda, ale kryzysów. Ten związek nie był tak ustabilizowany jak związek Rocketa z Tią. Powiem tak, jestem w 100% pewny, że taki związek nigdy nie będzie miał miejsca.  |
| |
|
|
| Alexis |
Dodano 18/10/2011 18:10
|

Złote Pióro
 Zasłużony

|
Cytat Rion napisał/a:
Pamiętaj, że Tia to nie Mei. Zresztą para D'Jok and Mei miała wiele małych co prawda, ale kryzysów. Ten związek nie był tak ustabilizowany jak związek Rocketa z Tią. Powiem tak, jestem w 100% pewny, że taki związek nigdy nie będzie miał miejsca. :)
Rocket i Tia nie mieli kryzysów? Ha, to było dobre. A Netherball? A zazdrość Tii o Lun Zię, przez co pomiędzy nią o Rocketem wytworzyło się pewne napięcie? Jak to nazwiesz?
|
| |
|
|
| Sinedd212 |
Dodano 18/10/2011 18:19
|

Napastnik

|
Tia i Sinedd to jak ogień i woda nie pasują do siebie ani trochę . Każde z nich cechuje inny charakter
[img]https://78.media.tumblr.com/8f070ea41135b2be1f132d787016acf5/tumblr_oedgqtOBp61u8gwvqo1_500.gif [/img]
|
| |
|
|
| DeeDee |
Dodano 18/10/2011 18:35
|

Noworodek

|
Tia i Sinedd dwie chyba najbardziej rozne postacie, przeciez to nie mialoby sensu ;o Mei umiala jakos wplynac na Sinedd'a, a Tia ona jest za spokojna.
Dobrze, jest tak jak jest ;DD
Mei z Sineddem, a Tia z Rocketem moze mieli jakies kryzysy, ale umieli je przezywciezyc )) |
| |
|
|
| Rion |
Dodano 18/10/2011 19:53
|

Zasłużony

|
Cytat Alexis napisał/a:
Cytat Rion napisał/a:
Pamiętaj, że Tia to nie Mei. Zresztą para D'Jok and Mei miała wiele małych co prawda, ale kryzysów. Ten związek nie był tak ustabilizowany jak związek Rocketa z Tią. Powiem tak, jestem w 100% pewny, że taki związek nigdy nie będzie miał miejsca. 
Rocket i Tia nie mieli kryzysów? Ha, to było dobre. A Netherball? A zazdrość Tii o Lun Zię, przez co pomiędzy nią o Rocketem wytworzyło się pewne napięcie? Jak to nazwiesz?
A czy ja piszę, że para Rocket i Tia nie miała kryzysów? Owszem, zgadzam się, że one były. Tylko sens w tym, że ogólnie rzecz biorąc były one innego typu. Co do historii z Lun Zią, to jakoś od początku miałem takie przeczucie, że to nie ma prawa wypalić.  |
| |
|
|
| SineddGF2 |
Dodano 18/10/2011 21:28
|

Młodzież

|
Nie pasują do sb.wogóle ale na youtube jest filmik Sinedd i Tia .Ale ja uważam że nie kochali by się  |
| |
|
|
| rocket97k |
Dodano 19/10/2011 19:10
|

Młodzież

|
to nie mozliwe. a jesli mozliwe i zastosuja to w 4 serii to czapki z glow dla tych ktorzy to przewidzieli lub mysla ze to mozliwe ;p (choc pewnie wygram) ;p |
| |
|
|
| Alexis |
Dodano 19/10/2011 20:14
|

Złote Pióro
 Zasłużony

|
Cytat Rion napisał/a:
Cytat Alexis napisał/a:
Cytat Rion napisał/a:
Pamiętaj, że Tia to nie Mei. Zresztą para D'Jok and Mei miała wiele małych co prawda, ale kryzysów. Ten związek nie był tak ustabilizowany jak związek Rocketa z Tią. Powiem tak, jestem w 100% pewny, że taki związek nigdy nie będzie miał miejsca. :)
A czy ja piszę, że para Rocket i Tia nie miała kryzysów? Owszem, zgadzam się, że one były. Tylko sens w tym, że ogólnie rzecz biorąc były one innego typu. Co do historii z Lun Zią, to jakoś od początku miałem takie przeczucie, że to nie ma prawa wypalić. :)
Napisałeś, że związek Rocketa i Tii był "stabilniejszy" niż D'Joka i Mei, z czym się w sumie nie zgodzę. Ci drudzy, kiedy już zostali parą, byli - jakby to ująć - żywsi niż Tia i Rocket, ale oprócz drobnych kłótni nie mieli kryzysów aż do momentu rozstania. A Rocket i Tia? Netherball - bach, Lun Zia - bach-bach.
Ale to tylko takie gdybanie, bo na dłuższą metę związek Rocketa i Tii i tak okazał się bardziej wytrzymały niż D'Joka i Mei. Lepiej już zakończmy ten offtop, bo jeszcze dostaniemy po ostrzeżeniu. ;p
|
| |
|
|
| Inna |
Dodano 16/05/2012 21:28
|

Miss GFCenter

|
Nie mogę sobie ich wyobrazić razem. To dwa odmienne charaktery. Tia spokojna i wrażliwa. Sinedd twardziel, który uważa się za króla świata. Jednym zdaniem: nie pasują do siebie. |
| |
|
|
| Broski |
Dodano 17/05/2012 13:44
|

Młodzież

|
Zupełnie niepasujące do siebie połączenie. Sinedd jest nerwowy i często kozaczy. Tia jest spokojną i rozsądną dziewczyną i na pewno nie byłaby z nim szczęśliwa. Przeciwieństwa się nie przyciągają, na pewno nie w kwestii stałych związków, to zwykły mit. |
| |
|
|
| Alexis |
Dodano 17/05/2012 15:47
|

Złote Pióro
 Zasłużony

|
Cytat Broski napisał(a):
Zupełnie niepasujące do siebie połączenie. Sinedd jest nerwowy i często kozaczy. Tia jest spokojną i rozsądną dziewczyną i na pewno nie byłaby z nim szczęśliwa. Przeciwieństwa się nie przyciągają, na pewno nie w kwestii stałych związków, to zwykły mit.
Tyle tylko, że w trzeciej serii Sinedd się zmienił, i nie jest już taki "nerwowy i kozaczący", jak to ująłeś. Gdyby Sinedd nie był z Mei, a Tia z Rocketem, po wewnętrznej zmianie Sinedda mogłoby coś między nimi zajść, ale to tylko takie gdybanie.
|
| |
|
|
| Quasad |
Dodano 17/05/2012 18:38
|

Młodzież

|
A czy oni wogóle wymienili ze sobą choć jedno zdanie?
|
| |
|
|
| Maniek |
Dodano 17/05/2012 18:54
|

Bramkarz

|
Moim zdaniem nie pasują do siebie, ale będąc razem mogliby się nawzajem uzupełniać i prawdopodobnie związek by kwitł w najlepsze.
Jedno miłe słowo może ogrzać trzy miesiące zimy
|
| |
|
|
| Alexis |
Dodano 17/05/2012 19:30
|

Złote Pióro
 Zasłużony

|
Cytat Maniek96 napisał(a):
Moim zdaniem nie pasują do siebie, ale będąc razem mogliby się nawzajem uzupełniać i prawdopodobnie związek by kwitł w najlepsze.
Nie pasują do siebie, ale gdyby byli razem, tworzyliby szczęśliwą parę? Zaprzeczasz sam sobie. ;o
|
| |
|
|
| mbielak12 |
Dodano 18/05/2012 11:22
|

Noworodek

|
Moim zdaniem ta para miałaby minimalne szanse. Można powiedzieć, że gdy Mei związała się z Sinedd'em on już nie był aż tak agresywny jak wcześniej. Następnie chłopak dołączył do Snow Kids. I z tego wynika, że się zmienił. Sama sądzę, że ten związek byłby ciekawy. Jednak nie by przetrwał. Oni są jak dwa różne światy. Może by się uzupełniali, ale możliwe, że by się rozstali. Sinedd jest troszeczkę arogancki, a po za tym Tię wiążę silna więź z Rocket'em. On w końcu uratował jej życie. Czyli podsumowując: Daje im jakieś 25% szans. |
| |
|
|
| Maniek |
Dodano 18/05/2012 15:11
|

Bramkarz

|
Cytat Alexis napisał(a):
Cytat Maniek96 napisał(a):
Nie pasują do siebie, ale gdyby byli razem, tworzyliby szczęśliwą parę? Zaprzeczasz sam sobie. ;o
Wybacz. Teraz jak na to patrzę, muszę przyznać, że wyszło mi "masło maślane". Mi chodziło o to, że mimo wielu różnic mają szanse by być razem. Jeśli kogoś zirytował mój poprzedni post to przepraszam. Teraz będę musiał każde napisane tu słowa przemyśleć, aby nie powtórzyć tego samego błędu...
Jedno miłe słowo może ogrzać trzy miesiące zimy
|
| |
|
|
| Broski |
Dodano 18/05/2012 18:05
|

Młodzież

|
Cytat Alexis napisał(a):
Cytat Broski napisał(a):
Zupełnie niepasujące do siebie połączenie. Sinedd jest nerwowy i często kozaczy. Tia jest spokojną i rozsądną dziewczyną i na pewno nie byłaby z nim szczęśliwa. Przeciwieństwa się nie przyciągają, na pewno nie w kwestii stałych związków, to zwykły mit.
Tyle tylko, że w trzeciej serii Sinedd się zmienił, i nie jest już taki "nerwowy i kozaczący", jak to ująłeś. Gdyby Sinedd nie był z Mei, a Tia z Rocketem, po wewnętrznej zmianie Sinedda mogłoby coś między nimi zajść, ale to tylko takie gdybanie.
Co z tego, że się zmienił? Może jest mniej arogancki i mniej kozaczy, ale i tak do siebie nie pasują. Tia zdecydowanie jest romantyczką, a Sinedd nie ma w sobie ani trochę romantyczności. Poza tym Tia jest wpatrzona w Rocketa jak w obrazek, a przyznasz, że pod względem charakterów Rocket i Sinedd bardzo się różnią. |
| |
|