aczkolwiek dogadac sie z PokeManem i w razie wypadku postawic na domenie jakiegos prostego bloga/darmowa witryne + link do discorda? mysle ze nie byloby tak duzego problemu
Noo, Tia404 nawet tuaj jest zerowa aktywność, a na DC jednak nie trzeba opłacać serwera czy domeny. No chyba, że wyłącznie jako przekorowanie na DC.
Domena do PokeMan (Sprawdziłem stare PW ), a serwer należy do znajomego lecz ostatni raz kontaktowałem się z nim kilka lat temu. Także nie wiem czy dalej ma ten numer telefonu co kiedyś.
No, wiecznie działać nie będzie. Sam widzisz, że kilka elementów już nie działa albo się sypie. Zreszta domena nie należy do mnie od kilku lat, a serwer w sumie też nie.
Jaki błąd? Ja mam samą pustą stronę. No i niestety, ale obecny CMS juz jest dośc stary i będzie się sypać, a ja poświęcać czasu na przenosiny strony na nowszą wersję nie widzę no sensu.
wambasi to świetna drużyna. odpadają szybko ponieważ trafiają na Snow kids gdyby wygrali (czego pragnę) było by to troche bez sensu ponieważ sk to główni bohaterowie gf.
Wambas są technicznie świetną drużyną, tylko to wszystko psuje ten flux który nie daje dużych możliwości. Ale bardzo lubię tą drużynę i chciałabym żeby doszła kiedyś przynajmniej do półfinałów, mam nadzieje że tak się stanie w 4 sezonie którego prawdopodobnie nie będzie ale zawsze trzeba być optymistycznie nastawionym.
Wambas to taka drużyna bardziej "freestylowa".Kiwki i podania,oraz strzały są efektowne,ale nie zawsze efektywne.Podsumowując,to jedna z najbardziej rozpoznawalnych drużyn,jest dobra .
drużyna ta składa się z całkiem niezłych zawodników takich jak Lun Zia, Lun Zaera, Woo Wamboo, Boonzoff i kapitana zawodnika nr 7 oraz przeciętnych zawodników czyli defensywnej pomocniczki i obrońcy z białymi włosami, którzy uzupełniają skład.Drużyna ta jest dobrze zgrana gra zespolowo i bardzo ambitna posiada także przecietnego fluxa dla zawodników z pola ale bardzo dobrego dla bramkarza.Największym minusem drużyny Wambas jest pech.Ogółem bardzo dobra drużyna.Największe osiągnięcia to zdobycie pucharu i pokonanie drużyny Snow Kids.