Sezon 4 - Może ?
|
Siemao |
Dodano 20/01/2017 21:28
|
Noworodek
|
Hejooo. Czwarty sezon jest już niby od dawna gotowy. Już mieli wszystko zaplanowane na czwarty sezon. Ale nie mają gdzie tego pięknego anime transmitować. To może by mógł ktoś tam do nich napisać ?? Spytać się ile jest potrzebnych podpisów? Napewno z 10000 by się podpisało ... Przynajmniej tak myślę ale chyba znowu pisać do kogoś kto zrobił te anime to bez sensu .. Tylko do Disney XD ... Jakby ktoś mógł napisać do nich i zrobić tą petycję... Wiem że już jest petycja ale to stara bardzo. Z tego co wiem to jest potrzebne 50000 podpisów... Ale to nie za dużo ??? A może jakieś inne by miały tyle podpisów ? Raczej nie jakby jakiegoś może strawpola zrobić i to wysłać do nich nie sądzę żeby inne miały więcej podpisów niż galatik football. Jak już nagrali niby te sceny czy jak to tam nazwać to może by mógł ten człowiek to puścić na Youtube?? ;D Weźmy że napiszmy do kogoś zróbmy coś. A może się uda. Jak ktoś ma kanał na Youtube i ma tam trochę subów to mógł by udostępnić link do tej petycji ... Ile to już lat mineło od ostatniego odcinka ? Trochę tak dużo jakby to teraz jakby może dali nowe odcinki to by więcej ludzi oglądało ? Napisz ktoś do twórcy Galatik football albo do tego śmiesznego Disneya noo... Już dawno nikt nie pisał do niego może może by się udało. Myślę że tych innych bajeczek nawet 5000 ludzi nie ogląda ... Kto by się odważył tam napisać jech to zrobi i powie co i jak. Ja tam bardzo chcę ten czwarty sezon!!! Tak jak 10000 innych ludzi. Ja tam myślę że teraz by mogło się udać chociaż jeden odcinek i by zobaczyli ile ludzi ogląda. Nawet ten twórca by mógł do kogoś innego napisać kto by chciał ten serial. Czemu nie ma galatik football ? Ja tam ostatnio oglądałem na 70 kanale chyba albo na 71 lub 72 nie wiem nie pamiętam to nie ma znaczenia. I jak się DisneyXD przeniosło na 90 kanał to chyba wtedy nie było już galatikfootball przez zmianę kanału? Dziwnę, myślę że napewno sam twórca coś powinien zrobić! Bo jak już zrobił czwarty sezon to napewno wydał na to sporo pieniędzy. Ja tam ostatnio pisałem 3/4 lata temu i nic to nie dało. Ale już 2017 rok halo dawno był 78 odcinek. Teraz by to napewno wypaliło. Dobra co ja tak się rozpisuję. Proszę was napisz ktoś do twórcy zróbcie petycję i walczymy! Jak sam bym to zrobił ale już to robiłem no teraz czasy się zmieniły. To może DisneyXD też ? I uda się ich namówić ? Dawać będą mówić że to Polacy zrobili a nie żadni Francuzi... Ten czwarty sezon powstał już dawno ale nie ma go gdzie puścić. Dobra narazie. Jak ktoś już to zrobi to da linka do petycji i każdy ma się podpisać! Weźcie to zróbcie proszę Myślę że twórcy GFCenter powinni tam napisać. Do zobaczenia. Jeszcze proszę GFCenter napiszcie PATRZCIE KTÓRY ROK 2017 Namówcie ich żeby dali ten odcinek 1 i jech zobaczą ile będzie ludzi oglądać... Zróbmy że coś. Teraz jest coś śmiesznego nie wiem jaki tytuł. Proszę was zróbcie to dla wszystkich którzy są fanami. Trzeba napisać do tego twórcy żeby powalczył o czwarty sezon chociaż jeden odcinek. Nooo wiecie co myślę że teraz było by spokojnie o czwarty sezon a może nawet lepsze animację ? I popatrzcie przez trzy sezony te same akcję w meczach albo to takie lustrzane odbicie. Oj i już nie gadajcie że szanse są nikłe bo tak nie jest tylko teraz nikogo nie obchodzi ten nowy sezon. Kiedy ktoś ostatnio do nich napisał? Proszę GFCenter musicie do nich napisać. Wszędzie bym to oglądał na jakim kanale by to nie było weźcie że się ruszcie a nie siedzicie i dajecie nowe posty. Ja już tam pisałem weźcie do nich napiszcie. Dobra już się tak rozpisałem że starczy już chyba nawijania w kółko o tym samym. Sorki za błędy. Teraz już na serio do zobaczenia napewno coś napiszę jeszcze ale patrze rok który już jest chyba dziesięć lat temu był pierwszy odcinek teraz to było by coś jakby był nowy sezon. Dużo ludzi ten sezon chce. Sądze że inne anime nie mają takiego zainteresowania jak GF. DisneyXD zrobiło nam krzywdę robiąc takie coś. Ten finał był bezsensu. Myślę że jest z 40% szans na nowy sezon albo nawet i 50% Ja tam nic na tym Disneyu ciekawego nie widzę. A Galactik Football napewno bym obejrzał. Nawet powtórki. Ale Disney nie może nam zrobić takiego zakończenia. Chociaż jeden odcinek ten jedyny jedno godzinny i żeby wyjaśniał to wszystko. Dobra jeszcze jedno. O co chodzi z tym NASZE PROJEKTY ?? Z prawej strony ostatnia aktulizacja była w 02.01.2015 To GFCenter zrobiło czy twórca ?? Bo już sam nie wiem. NAPISZCIE DO TWÓRCY I NIE MÓWCIE ŻE TO NIC NIE DA.... Popatrzcie może na zdjęcia obejrzyjcie jeden odcinek na Youtube i zobaczcie.. Nie szkoda wam tego? Ojoj myślę że szkoda. Twórca by zrobił co trzeba jakby było z 5000 tysięcy podpisów to jest dużo.. A DisneyXD potrzebuję 50000 to jest za dużo. Jech wywalą wszystkie anime z Disneya i jech zrobią jakieś głosowanie i jech zobaczą kto będzie miał najwięcej głosów. NAPISZCIE PROSZĘ WAS NAPISZCIE I NIE KŁAMCIE ŻE PISALIŚCIE I ŻE NIE MA SZANS. Teraz już jest szansa tym dalej od ostatniego odcinka tym większe szanse myślę. 4 lata temu był ostatni odcinek? Ile to już mineło szanse są większe niż 3 lata temu. Napiszcie to że ile to już czasu mineło. Może by się dało przekonać DisneyXD ? Dobra już tak się rozpisałem. Do zobaczenia teraz na serio i przepraszam za błędy. Do zobaczenia.
#TheFourthSeasonGFWait
#BackGF
#WeWantAnotherSeason
#WeWantGF
#PleaseGF4
#NewSeasonGF
#PleaseDisneyXD |
|
|
|
Hanowerka |
Dodano 20/01/2017 22:43
|
Bramkarz
|
Witaj. Chciałam naprostować tą sprawę. Co najważniejsze Gf nie należy do Wytwórni Disney'a lecz do francuskiej wytwórni Gammount Animarion. Twórcami GF-a są dwaj mężczyźni z jednym z których swego czasu na stronie powstał krótki wywiad. Sezon 4 do tej pory nie trafił do produkcji, ponieważ wytwórnia nie posiadała funduszy a sama kreskówka nie miała zbyt wielkiego grona widzów w kraju z którego pochodzi więc zaprzestano jej produkcji. Z tego co mi wiadomo wszystkie serie prowadzone przez tę wytwórnię do 2006r zostały całkowicie zamknięte i wytwórnia nie ma zamiaru do nich wracać.
Co do starej petycji o ile mnie pamięć nie myli została ona wydana przez samą wytwórnię która zostawiła ją samą sobie.
W sprawie "Naszych projektów" są to archiwa w których staraliśmy się zachować wiedzę związaną z Universum kreskówki jednak jak widać prace zostały wstrzymane i ten przestój trwa do dnia dzisiejszego.
Pozdrawiam. |
|
|
|
Siemao |
Dodano 20/01/2017 23:53
|
Noworodek
|
Eh no ale może warto napisać do nich? Może coś się zmieniło? Napisać do twórców żeby stworzyć petycję nową. Albo napisać do nich żeby zrobili chociaż jeden odcinek i jech lookną ile typa ogląda?
Edytowany przez Siemao dnia 21/01/2017 00:00
|
|
|
|
Siemao |
Dodano 21/01/2017 00:01
|
Noworodek
|
Dajcię email do nich. Napiszę.. Tylko jak to napisać po Polsku czy jak ?
[EDIT] Napisałem ile mam czekać?
Edytowany przez Siemao dnia 21/01/2017 00:11
|
|
|
|
Siemao |
Dodano 21/01/2017 00:59
|
Noworodek
|
Tak wiem że twórcami nie są DisneyXD tylko Gaumont animation czy jakoś tak ale Gaumont nie ma własnego kanału. Aż mi się smuto robi jak patrze na tą stronę... Na tę wszystkie zdj oglądałem galactikfootball od 2009 roku. To jest najlepsza bajka jaką kiedy kolwiek widziałem. Jak oni teraz nie mają kasy to to jest śmieszne. Już oglądałem po 10 razy każdy sezon i z tego co widzę to trzeci sezon taki jakby najbiedniejszy... Dużo błędów brak animacji nowych. Np. w meczach zobaczcie każda akcja jest taka sama albo jest lustrzene odbicię.... Wtedy już się zanosiło na koniec. Bo było widać brak kasy. Ale i tak to jest najlepsze co może być. Nawet te błędy nic nie zmieniają ogląda się dalej przyjemnie. Jaki Disney ma problem? Bo to chyba oni go mają? Zobaczcie na FB Gaumont animation hah każdy tam piszę Galactik Football season 4 Dużo ludzi go chcę. Może poprostu Aphlipm czy jak to tam się piszę potrzebuje sponsorów? Napisać do Disneya i France2 zrobić petycję i żeby się podpisało przynajmniej 15k osób to by się udało. Bo z tego co ja słyszałem to niby nie brakuje im funduszy tylko DisneyXD i France2 nie chcą transmitować GF4 Wielka szkoda. Jakby ktoś ruszył tą sprawę. Co ten Aphlipm sobie myśli ?? Ja tam tylko myślę że dużo ludzi chcę 4 sezon. Napewno dużo ludzi doszło by jakby zrobili film?? Wszędzie gdzie się nie wejdzie na Gaumount tam Galactik Football. Szkoda tylko że GFCenter upadło. Ale myślę że nowa petycja by coś pomogła. Już wiele osób nie wierzy ale ja wciąż wierzę że będzie nowy sezon. Proszę was zrób ktoś coś z tym. Nie jest wam tego szkoda? Te wspomnienia to bajka z dzieciństwa. Ja obejrzałem cały sezon w jeden dzień. Jak mówiłem sobie że już ostatni odcinek to obejrzałem go i mówię co tam dalej oglądam. Czasy się zmieniły. Niestety narazie na gorszę bo nie ma co oglądać Gaumount musi przejrzeć na oczy! Dlaczego napisałem że DisneyXD nie może nam zrobić takiego zakończenia? Ponieważ to ich wina że to się kończy. Myślę że Gaumount ma fundusze na kolejny sezon tylko że Disneyowi by się to nie opłaciło. Nowa petycja dała by może coś może Gaumount dał by chociaż film? Wtedy by dużo ludzi obejrzało. Dobra po co ja to piszę jak już to pisałem? Do zobaczenia. Nowa petycja pamiętajcie! |
|
|
|
Siemao |
Dodano 21/01/2017 21:01
|
Noworodek
|
Ej napisałem do nich ale nie wiem czy dobrze. Dajcie może ich email bo ja nie przez email tam napisałem tylko przez ich stronę. Może by się dało ich namówić na jeden odcinek. Może wtedy by się przekonali ile ludzi chcę Galactik Football. Ten krok by mógł wiele zmienić. Dajcie proszę ten email. Z góry dzięki
Edytowany przez Siemao dnia 21/01/2017 21:07
|
|
|
|
DobryDobry |
Dodano 08/12/2017 07:09
|
Noworodek
|
Jakbym znał maila to bym napisał do nich o kontynuację. Chciałbym oglądać dalej odcinki tej bajki bo naprawdę mi się podoba i warto, bo uczy dużo rzeczy i daje bardzo do myślenia.. Napiszcie do nich może chociaż wrzucą na jakąś stronę w internecie albo gdzieś byle dało bu się obejrzeć 4 serię😔😔😔 |
|
|
|
Cadenza |
Dodano 18/01/2018 23:22
|
Gaduła
Miss GFCenter
Najmilszy admin
|
Kontakt można bardzo łatwo znaleźć na stronie gaumonta, wystarczy wejść w zakładkę Kontakt. Pisałam już do nich, ale napiszę znów, i na pewno poinformuję na forum o odpowiedzi.
| Twitter: @404nat_ - aktualny kontakt |
| Mail: cadenzagfc@interia.pl |
|
|
|
|
joozio |
Dodano 12/02/2018 13:49
|
Noworodek
|
Witam. chciałbym bardzo, żeby dokończyli Galactik Football bo Anime jest naprawdę dobre i chciałbym bardzo znów obejrzeć te Anime jak by można było jakoś wpłynąć na to żeby zrobili 4 sezon nawet i 5 jak by poszło dobrze z 4 bo dużo ludzi to ogląda i nowe pokolenie też by pewnie oglądało wszystko najlepsze kończy się nie dokończeniem całego Anime do happy endu |
|
|
|
RadomiakRadom1910 |
Dodano 20/03/2018 03:13
|
Noworodek
|
Odnośnie walki o sezon 4 naszej ukochanej kreskówki warto zauważyć dość niewielką (20 tysięcy wyświetleń), ale jednak jakąś francuską inicjatywę i apel o przywrócenie sezonu 4 GF.
[url]https://youtu.be/qfm_HqTTlzk
[/url]
Co więcej, prowadzący ten kanał twierdzi, iż jeszcze w kwietniu zeszłego roku, a być może i w październiku 2017 miał kontakt z dobrze nam wszystkim znanym Panem Vincentem Vandelli. Dlatego tutaj może zaistnieć pole do działania dla redakcji w kwestii kontaktu z prowadzącym ten kanał i uzyskania e-maila do Pana Vandelli, co mogłoby pozwolić zarówno na dowiedzenie się czegoś na temat dalszych prób znalezienia sposobu na stworzenie sezonu 4 GF z najlepszego źródła, jak i na podjęcie próby dokończenia rozpoczętego już kilka ładnych lat temu wywiadu z twórcą GF, który to początek przyniósł nam pewną nadzieję na 4 sezon przygód Snow Kids.
W związku z tym wszystkim składam prośbę do redakcji o w miarę możliwości próbę kontaktu z twórcą podesłanego wyżej filmu i kanału na YouTube. Z tego, co zauważyłem, e-mail jest podany w jednym z filmów tego autora.
Niechaj stanie się sezon 4! |
|
|