No, wiecznie działać nie będzie. Sam widzisz, że kilka elementów już nie działa albo się sypie. Zreszta domena nie należy do mnie od kilku lat, a serwer w sumie też nie.
Jaki błąd? Ja mam samą pustą stronę. No i niestety, ale obecny CMS juz jest dośc stary i będzie się sypać, a ja poświęcać czasu na przenosiny strony na nowszą wersję nie widzę no sensu.
Plan jest taki, żeby przy znalezieniu nieco większej ilości czasu niż zazwyczaj, odświeżyć niektóre opisy. Tak bardziej z sentymentu do tej strony. Mam nadzieję, że to się uda
@general - Jest chyba jakiś problem z wysłaniem PW. Podrzuć mi proszę hasło administratora właśnie na PW, jeśli by się jednak udało, albo na maila: stevensgfcenter@wp.pl.
ostatnio dokopałam się do mega perełki, jako dzieciak czytałam tego bloga NON STOP https://web.archive.org/web/20160131100507/http://galactik-football-mei-6.blog.onet.pl/
W większości kreskówek, w których znajdują się rodziny, dzieciaki nie są ani na jotę podobne do swoich rodziców. Na szczęście gdy tworzono GF twórcy nie ulegli tej modzie i dlatego dziś możemy w pewnym stopniu porównać graczy SK do ich rodziców.
Oto pewien przykład:
Gdyby porównać Sonny'ego z czasów sprzed zlodowacenia (zakładam, że miał wtedy nie więcej niż 20 25 lat) z D'Jok'iem z czasów "obecnych" panowie mieli by ten sam kolor oczu.
Gdyby porównać biologiczną matkę D'Jok'a z nim samym okazałoby się, że mają bardzo podobne rysy twarzy.
Co do charakteru D'Jok w moim przekonaniu nie jest zbyt podobny do rodziców. Jego matka i Sonny wydają się ludźmi spokojnymi i zrównoważonymi -D'Jok potrafi być tego przeciwieństwem. Bywa nieprzewidywalny i agresywny. Z innej strony potrafi być przyjacielski i lojalny co w pewien sposób upodabnia go do ojca.
Gratuluję osobie, której chciało się to wszystko czytać i zapraszam do porównywania innych postaci.
Edytowany przez Hanowerka dnia 30/08/2015 16:52
Napewno Ahito i jego ojciec. Najprawdopodobniej obaj chorują na narkolepsje. Oraz zapewne norata i Rocket nawet Arch mówi dla Rocketa ze jest bardzo podobny do ojca i pod względem wyglądu i zachowania (np przy ucieczce Rocketa)