aczkolwiek dogadac sie z PokeManem i w razie wypadku postawic na domenie jakiegos prostego bloga/darmowa witryne + link do discorda? mysle ze nie byloby tak duzego problemu
Domena do PokeMan (Sprawdziłem stare PW ), a serwer należy do znajomego lecz ostatni raz kontaktowałem się z nim kilka lat temu. Także nie wiem czy dalej ma ten numer telefonu co kiedyś.
No, wiecznie działać nie będzie. Sam widzisz, że kilka elementów już nie działa albo się sypie. Zreszta domena nie należy do mnie od kilku lat, a serwer w sumie też nie.
Jaki błąd? Ja mam samą pustą stronę. No i niestety, ale obecny CMS juz jest dośc stary i będzie się sypać, a ja poświęcać czasu na przenosiny strony na nowszą wersję nie widzę no sensu.
Może to nie gra z dzieciństwa,ale zapamiętam serię gier Dead Space.Zakochałem się w niej <3
Ten klimat,ta mroczna muzyka w tle.. I co najważniejsze nasi przeciwnicy ! W Dead Space 1 i 2 byli to kosmici , tylko i wyłącznie,a w 3 (nie grałem jeszcze,ale z tego co wiem kumpel kupuje mi trójkę na urodziny,chwała mu za to ) są też ludzie.Ponadto w Dead Space 3 możemy przechodzić grę z kolegą w trybie CO-OP.
Pamiętam Miałem bodajże grę pierwszą z serii,była jeszcze 2 i coś w stylu Las Vegas czy coś,miałem to Przechodziłem to z bratem,gry wszystkie od części 1 do części "Na Olimpiadzie". By the way - wyszły jakieś inne gry po tej ?
Pamiętam Miałem bodajże grę pierwszą z serii,była jeszcze 2 i coś w stylu Las Vegas czy coś,miałem to Przechodziłem to z bratem,gry wszystkie od części 1 do części "Na Olimpiadzie". By the way - wyszły jakieś inne gry po tej ?
Ja nie jestem pewna, czy to gra wideo , ale myślę, że do moich gier z dzieciństwa należy na pewno Pszczółka Maja: Urodzinowa Niespodzianka, którą kochałam i kocham po prostu za wszystko, bardzo chętnie bym w nią zagrała, nie ukrywam
Jest jeszcze m.in. moja ogromna, ogromna kolekcja gier pod tytułem Komputerowa Gratka! Miś Barnaba, skrzat/elf Filip, myszka Tosia i czarownica tka - postaci, które pamięta się przez długi okres życia. Ten miesięcznik wprowadził mnóstwo zabawy w moje życie i wiele mnie nauczył. Do dziś nie umiem przejść pewnego poziomu, ale i tak zapodziałam płyty. ^^
O jejku, i ta radość, kiedy byłam już starsza i wyszedł pierwszy tytuł 3D "Magiczna Kula tki"! Pamiętam, jak w nią grałam, kiedy miałam zapalenie oskrzeli (albo płuc, już sama nie pamiętam :c).
Kolejnym tytułem, który szczerze uwielbiam i z radością przyjęłam jego kontynuację, jest Kurczak Mały! Gra jest niesamowicie ciekawa, momentami trudna, heheheh, zadania np. ze znalezieniem części stroju zajmowały mi trochę czasu, ale tylko dlatego, że podziwiałam otoczenie gry, wszystko było nawet bardzo realistyczne
Hahahah, i na każdych poziomach interakcja z otoczeniem! Zatrzymywanie autek na ulicy, przechodniów, oglądanie reklam na ekranie kinowym!
A moim ulubionym poziomem była gra w zbijaka!
Z bólem serca mogę przyznać, że nigdy nie przeszłam tej gry... zawsze utykałam na jednym poziomie :c
A mama zawsze pomagała mi przechodzić najtrudniejsze momenty
Samą grę kupowałam trzy razy, bo płytę albo gubiłam, albo niszczyłam...
Kontynuacji nigdy nie przeszłam. Z tego, co pamiętam.
Jeszcze jednym tytułem na pewno jest Bakuś! Kiedyś udało mi się zebrać wszystkie płyty i kody z papierków i odblokowałam ten tajny poziom. Chętnie wróciłabym do tej gry.
Cadenza napisał(a):
Kolejnym tytułem, który szczerze uwielbiam i z radością przyjęłam jego kontynuację, jest Kurczak Mały! Gra jest niesamowicie ciekawa, momentami trudna, heheheh, zadania np. ze znalezieniem części stroju zajmowały mi trochę czasu, ale tylko dlatego, że podziwiałam otoczenie gry, wszystko było nawet bardzo realistyczne :)
Hahahah, i na każdych poziomach interakcja z otoczeniem! Zatrzymywanie autek na ulicy, przechodniów, oglądanie reklam na ekranie kinowym!
Z bólem serca mogę przyznać, że nigdy nie przeszłam tej gry... zawsze utykałam na jednym poziomie :c
A mama zawsze pomagała mi przechodzić najtrudniejsze momenty :)
TO JEST KONTYNUACJA KURCZAKA MAŁEGO?!?!?! :ooo MOJE ŻYCIE ZNOWU MA SENS.
Też grałam w to za dzieciaka (i nawet udało mi się ją skończyć, ha!) i teraz mam wielką ochotę znowu zagrać. I muszę ogarnąć tę kontynuację!
A skoro jesteśmy już przy grach na podstawie filmów Pixara, pamięta ktoś grę opartą na "Iniemamocnych"? Uwielbiam ten film i gra też jest świetna, a ile się namęczyłam, żeby ją ukończyć! Różnorodność grywalnych postaci i wymagające czasu poziomy są zdecydowanie atutami tej gry. :)
Cadenza napisał(a):
Kolejnym tytułem, który szczerze uwielbiam i z radością przyjęłam jego kontynuację, jest Kurczak Mały! Gra jest niesamowicie ciekawa, momentami trudna, heheheh, zadania np. ze znalezieniem części stroju zajmowały mi trochę czasu, ale tylko dlatego, że podziwiałam otoczenie gry, wszystko było nawet bardzo realistyczne
A mama zawsze pomagała mi przechodzić najtrudniejsze momenty
TO JEST KONTYNUACJA KURCZAKA MAŁEGO?!?!?! :ooo MOJE ŻYCIE ZNOWU MA SENS.
Też grałam w to za dzieciaka (i nawet udało mi się ją skończyć, ha!) i teraz mam wielką ochotę znowu zagrać. I muszę ogarnąć tę kontynuację!
A jakże Mniej więcej as w akcji (pod koniec oryginalnego filmu wyświetlana jest ekranizacja przyszłości Kurczaka Małego jako pogromcy kosmitów ^^)
Tak, ja też, kiedy dowiedziałam się o kontynuacji, po prostu drugiego dnia ją kupiłam
Cytat
A skoro jesteśmy już przy grach na podstawie filmów Pixara, pamięta ktoś grę opartą na "Iniemamocnych"? Uwielbiam ten film i gra też jest świetna, a ile się namęczyłam, żeby ją ukończyć! Różnorodność grywalnych postaci i wymagające czasu poziomy są zdecydowanie atutami tej gry.
Ja miałam okazję grywać u znajomych, szczerze mówiąc nie pamiętam jej dokładnie (chociaż to nie było dawno temu ) ale wspominam bardzo miło
Swoją drogą, uwielbiam Iniemamocnych, jest to fantastyczny film, ostatnio go oglądałam.
Powered by: PHP-Fusion. Copyright PHP-Fusion 2002-2010 Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3 | Desing: micro_ice27 | Galactik Football Alphanim 2006 - 2011 Alphanim, France Télévisions. All rights reserved.
| Unikalnych wizyt: 57108310