aczkolwiek dogadac sie z PokeManem i w razie wypadku postawic na domenie jakiegos prostego bloga/darmowa witryne + link do discorda? mysle ze nie byloby tak duzego problemu
Noo, Tia404 nawet tuaj jest zerowa aktywność, a na DC jednak nie trzeba opłacać serwera czy domeny. No chyba, że wyłącznie jako przekorowanie na DC.
Domena do PokeMan (Sprawdziłem stare PW ), a serwer należy do znajomego lecz ostatni raz kontaktowałem się z nim kilka lat temu. Także nie wiem czy dalej ma ten numer telefonu co kiedyś.
No, wiecznie działać nie będzie. Sam widzisz, że kilka elementów już nie działa albo się sypie. Zreszta domena nie należy do mnie od kilku lat, a serwer w sumie też nie.
Jaki błąd? Ja mam samą pustą stronę. No i niestety, ale obecny CMS juz jest dośc stary i będzie się sypać, a ja poświęcać czasu na przenosiny strony na nowszą wersję nie widzę no sensu.
Już od dawna chciałam zacząć tworzyć własne filmiki i oto w końcu się zorganizowałam i coś stworzyłam. Czy mi wyszło, nie jestem pewna, ale jestem taaaka dumna ze swojej pracy jak nigdy jeszcze nie byłam! ^^ zapraszam do obejrzenia mojego filmiku skomentowania, na yt czy tu na forum, a posiadaczy kont na youtube o kliknięcie okejki jeżeli moja praca się spodobała
Macie jakieś porady i sugestie dla nowej reżyserki? Polecacie jakieś sztuczki czy inne takie? Jestem otwarta na wsze propozycje, uwagi i nawet hejty ;d
Lino, lino, lino, lino... szczerze mówiąc, dla mnie to totalne zaskoczenie
Uważam, że bardzo ładnie Ci to idzie! Niestety, nie potrafię wystawić konkretnej opinii na ten temat przy jednym filmiku... czekam na więcej Twojej niesamowitej twórczości! Na razie tyle ode mnie, ale spodziewaj się kilku subów z moich multikont... evil ^^