Hej. Jakby co, dodałem nowe posty w tematach "Konwersacja z Vandellim" i "GF w TVP ABC". W nich m.in. informacje na temat ewentualnego 4 sezonu i najbliższych emisji GF w polskiej
MOJA WIADOMOŚĆ DO PANA VANDELIEGO: Dear Mr. Vincent, is there a chance that this year we will see the continuation of my and many other people around the world fairy tale Galactick Football? At least
cześć sprawa jest znalazłem petycję do 4 sezonu GF jest tam jusz tam ponad 100 podpisów więc jak chcecie się podpisać to wpiszcie na przeglądarce change.org Galactik Foodball i tam się podpiszecie
Według informacji od TVP ABC, premiera GF została najprawdopodobniej przesunięta na inny termin. Nie jest to jednak nic pewnego i trzeba na ten moment uzbroić się w cierpliwość.
Tak jak pisałam w newsie, tu możecie dawać swoje propozycje tematów, które mogłabym poruszyć w felietonach. Mogą być o wszystkim o życiu, GF, szkole, ba nawet polityce (chociaż tego wolałabym uniknąć xd). Piszcie śmiało, bo jak mówią nie ma głupich pytań
Taki felietonik o polityce wcale nie byłby zły proszę Pani
Tutaj taka mniej związana z tematem treść posta, ale muszę napisać:
Chciałbym Cię bardzo pochwalić Lino, że jesteś gotowa pisać takie felietony, bardzo fajna sprawa W swoim imieniu również zachęcam wszystkich użytkowników do podrzucania propozycji tematów Sam postaram się już za niedługo podrzucić jakiś fajny temat
W sumie... jeśli jest potrzeba to dorzuciłbym parę groszy. Już pomysły o fanficach sobie odpuszczam (zbyt wąski target, zbyt wiele roboty), ale nostalgiczne powroty do kolejnych czy konkretnych odcinków GF? Tym nawet ja mógłbym się zająć - byłby to miły powrót po latach do rewatchu GFa oraz przyjemny nostalgiczny powrót do tego contentu.
Bo to nostalgia i fanbase powinien trzymać stronę, skoro na czwarty sezon nawet nie ma co liczyć.