Hej. Jakby co, dodałem nowe posty w tematach "Konwersacja z Vandellim" i "GF w TVP ABC". W nich m.in. informacje na temat ewentualnego 4 sezonu i najbliższych emisji GF w polskiej
MOJA WIADOMOŚĆ DO PANA VANDELIEGO: Dear Mr. Vincent, is there a chance that this year we will see the continuation of my and many other people around the world fairy tale Galactick Football? At least
cześć sprawa jest znalazłem petycję do 4 sezonu GF jest tam jusz tam ponad 100 podpisów więc jak chcecie się podpisać to wpiszcie na przeglądarce change.org Galactik Foodball i tam się podpiszecie
Według informacji od TVP ABC, premiera GF została najprawdopodobniej przesunięta na inny termin. Nie jest to jednak nic pewnego i trzeba na ten moment uzbroić się w cierpliwość.
Wyruszamy z następującym projektem, otóż...
Felietony, artykuły - jak zwał tak zwał.
Poniedziałek - Stevens
Wtorek - Ja
Åšroda - Lina
Stev ma już ustaloną swoją własną tematykę, o której przekonacie się już niedługo. Jednak ja wraz z Liną liczymy na waszą ingerencję tematyczną. Możecie nadsyłać nam pomysł na temat do felietonu, na jaką chcielibyście znać nasz pogląd, zdanie, perspektywę. Czyli nasza pisanina o wszystkim i o niczym - jak to mawiamy. Postaramy się, aby to miało jakąś systematyczność. Nie obiecuję jednak, że artykuły będą się pojawiać regularnie co tydzień.
Na sam początek warto rzucić typowym tematem na sam początek - czyli opowieść o swoim pobycie na GFC. Od zarejestrowania, anegdot, po dotarcie "na szczyt", zawsze się to czyta miło, a niektórym będzie to przydatne by ujrzeli, jaką drogę trza przejść.
Też będę dodawać te felietony dość nieregularnie. Wszystko zależy od tego, w jaki sposób ułożą się moje przygotowania maturalne. Nie będę ukrywać, że te dwa miesiące to będzie dla mnie szalony czas, więc mam nadzieję, że zainteresowani moim pisaniem, uzbroją się w nieco cierpliwości.
KAŻDY WPIS NA FORUM ARGUMENTUJ.
ALBO JAKO KARĘ ZAROBISZ OSTRZEŻENIE!